You are here

Dermamedica d.o.o.

Medicinska kozmetika, dermatologija

Dermamedika je proizvođač bioaktivne dermokozmetike za savremenu negu lica i tela.a ne curi nos!
Omogućite sluzokoži nosa prirodnu zaštitnu barijeru i potpuno prirodan način sprečavanja razvoja infekcija.
FluNazalGel, vaš prijatelj u prevenciji od udisanja čestica koje mogu da izazovu zapaljenje sluznice nosa.
Prirodnost gela predstavlja najbolju preporuku za decu i njihovu zaštitu.


AlergoNazal
Gel
Jedinstveni preparat na našem tržištu!
Posebnost ovog preparata je u efikasnom sprečavanju udisanja potencijalnih alergena. AlergoNazalGel tokom lokalne primene hvata polene trave, korova, drveća, čestica prašine, životinjske dlake i grinja.
Dozvolite sebi mogućnost da lakše dišete, smanjite kijanje i da vam ne otiču oči.

PSORAL


Preparat sa mineralima soli Mrtvog mora, smiruje, vlaži, zaceljuje i neguje kožu kod svih oblika psorijaze:
- Smiruje noćni svrab
- Smanjuje crvenilo i suvoću kože
- Omogućava da vam koža bude nežna, mekša, elastičnija, što dobro utiče na vaš ukupan izled

REVISKAR
Zdrava koža BEZ OŽILJAKA
Primenom preparata REVISKAR vremenom vaši ožiljci postaju manje vidljivi i mekši. Njegova prirodnost i jedinstvena formula omogućava bezbolan tretman svih vrsta ožiljaka. Može da se koristi kod svih uzrasta bez obzira na starost ožiljka.
PIGMENT
BALANS
Preparat koji potpuno uklanja sve vrste tamnih pega na vašoj koži. Posebno je efikasan u uklanjanju pega koje su nastale tokom i posle trudoće, kao i za vreme hormonske kontraceptivne terapije. Koristite ga posle intenzivnog sunčanja ili kod upalnih reakcija na vašoj koži, kao i kod staračkih pega.
Dozvolite sebi mogućnost da vam preparat PIGMENT BALANS vrati prirodno lep ten i zdrav izgled kože.
ANTIEKCEM
Ulja noćurka i susama koji su deo ANTIEKCEM krema, stvoriće nov, prirodan i zaštitni sloj na vašoj koži dajući joj zdrav izgled.
- Trenutno smanjuje svrab
- Čini kožu vlaćnom i elastičnom
Dizajn: CoppeTeam Stu

Dermamedica Health Line je program medicinske kozmetike koji je nastao kao rezultat zajedničkih istraživanja dermatologa i kozmetologa sa laboratorijom Dermamedica. Kozmeceutika Dermamedice je izrađena od najkvalitetnijih sirovina, visoke čistoće bez štetnih konzervansa, emulgatora i boja.

Primena kozmetički aktivnih supstanci poput mlečnih polipeptida, prirodnih vitamina, biljnih ekstrakta, sredstava za vlaženje, eteričnih ulja, su rezultat stalnog praćenja najnovijih naučnih saznanja iz oblasti kozmeceutike i dermatologije.

Pouzdanost Dermamedica proizvoda je rezultat proizvodnje po strogim načelima farmaceutske industrije, a svi rezultati njihove primene su dokazani dermatološkim testovima na toksičnost, alergogenost i iritativnost. Sve to garantuje sigurnost Dermamedica kozmeceutike za zdravlje kože.

Dr Jasmina Kozarev, dermatolog

14 godina u dermatološkoj praksi. Posebno profesionalno afirmisana na polju alergologije, kozmetičke dermatologije, dermatohirurgije i estetske laserske hirurgije. Profesionalni konsultant za Irradia Medicinsk Teknik, Sweden, Ellman International Inc. USA, Meyer Haake Medical Innovations, Germany. Vlasnik privatne dermatološke prakse, stručni saradnik Dermamedica medicinske kozmetike i tvorac linije proizvoda Dermamedica Health Line. Član udruženja dermatologa SCG, Evropskog udruženja dermatologa (EADV), Evropskog udruženja za kozmetičku i estetsku dermatologiju (ESCAD), internacionalne akademije za kozmetičku dermatologiju (IACD), i evropskog udruženja za lasersku dermatologiju (ESLD).