You are here

Hotel Božić

Mesto: 
Address: 
Dunavska obala bb
Slike: 

,

HOTEL BOŽIĆ u Beški je jedan od prvih začetnika razvoja rečnog turizma u ovom regionu. Sa svojih 20 veoma luksuzno opremljenih soba, 2 restorana (kapaciteta 600 mesta) kao i dve konferencijske sale, hotel Božić ravnopravno staje uz rame čuvenim evropskim hotelima koji pored svog imena imaju i po koju zvezdicu. Podsetimo da se Opština Inđija nalazi na 30km od Novog Sada i 45km od Beograda i da ovo mesto spaja Koridor 7 (reka Dunav) sa Koridorom 10 (auto put Beograd-Novi Sad). Upravo iz tog razloga ovo mesto predstavlja idealnu poziciju koja pruža bogatu turističku ponudu. Hotel Božić je mesto koje objedinjuje najviše standarde otmenosti, udobnosti i ekskluzivnosti, gde se svakom detalju poklanja istančana pažnja. Hotel je svečano otvoren 12.12.2005., kada je i zvanično počeo sa radom. Njegova gradnja odiše spojem bogatog unutrašnjeg uređenja s bujnim okolnim zelenilom kao i svežim povetarcem s reke.
Pored velikog broja domaćih turista hotel stoji na raspolaganju poslovnim i javnim organizacijama, ali i stranim turistima koji do ovog dunavskog bisera mogu stići malim i velikim plovilima (za koje je napravljeno pristanište i marina kapaciteta 40 mesta). Potvrda kvaliteta hotela jesu dve zvezdice koje je hotel dobio 2007. godine.

Gosti hotela će za prosečnu cenu pansiona u Srbiji dobiti uslugu koja je i više od proseka. U prilog toj činjenici ide podatak da svaka klimatizovana soba poseduje telefonsku liniju, satelitsku TV, bežični internet, mini bar, Jacuzzi i druge savremene tehnologije nesvakidašnje za ovo područje. Očekujemo da će se razvitkom ove turističke destinacije na Dunavu razviti nautički, lovni i ribolovni turizam koje će upotponjavati različiti sportsko-rekreativni sadržaj. Hotel Božić u Beški je zbog svega navedenog jedan od ključnih nosilaca razvoja inđijske privrede i turizma u ovom regionu.

Za sva vaša pitanja informacije i rezervacije možete nam se obratiti putem telefona 062.57.30.20, 022.510.111, 022.510.974
Podsećamo vas da se Hotel Božić nalazi u Beški na adresi Dunavska Obala bb. Pronadjite nas!