You are here

MEVA Cosmetics d.o.o.

Mesto: 
Brendovi: 

Meva cosmetics se bavi trgovinom kozmetičkih preparata i ekskluzivni je distributer depilacionih preparata renomiranog Italijanskog proizvođača Holiday Depilazione.

Kao ekskluzivni zastupnik u Srbiji, pružamo Vam mogućnosti da u svom salonu koristite njihove visokokvalitetne proizvode.

Italijanska firma Holiday Depilatori, koju zastupamo, postoji više od 30 godina, što govori prvenstveno o kvalitetu njihovih proizvoda.
Da verujemo u kvalitet Holiday voskova, potvrđuje i činjenica da u našem kozmetičkom salonu koristimo isključivo njihove proizvode za depilaciju.

Asortiman proizvoda koje Vam nudimo je prilično širok: hladni i topli voskovi, šećerna pasta, kozmetička sredstva za depilaciju…

U katalogu firme Holiday Depilatori piše:

Mi još uvek verujemo da kvalitet donosi nagradu, i da je najbolji način da se pobedi. Mi verujemo da je lojalnost i zadovoljstvo kupaca nešto što je mnogo važnije od prostih brojeva u izveštajima na kraju godine.

To je ono u šta i mi verujemo i u skladu sa tim pristupamo svom poslu. Kvalitet proizvoda koje nudimo, uz profesionalnost i poštovanje prema kupcu je osnova našeg biznisa.

Pored distribucije voskova, u prostorijama naše firme pružamo i kozmetičke usluge: tretmane lica, depilaciju, nadogradnju noktiju, mezoreapiju…

Prepustite nam zadovoljstvo da vodimo brigu o Vama. Zahvaljujućinašem višegodišnjem iskustvu, iz našeg salona izaći ćete sa osmehom na licu.

Ako želite opuštenu atmosferu uz ljubazan osmeh i visokokvalitetnu uslugu, zakoračite u naše prostorije…Očekujemo Vas!